گروه 3 - امور پزشکی و غذایی

رشته : مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن ------------- تعداد کارشناسان : 2 نفر

صلاحیت های مصوب شورایعالی:

  • تشخیص و ارزیابی فرآورده های گوشتی
  • تشخیص و ارزیابی شیر و فرآورده های آن
  • تشخیص و ارزیابی فرآورده های غلات ، حبوبات و خشکبار
  • تشخیص و ارزیابی فرآورده های سبزی ها ، میوه ها و آشامیدنی ها
  • تشخیص و ارزیابی روغن ها ، چربی ها ، چاشنی ها ، ادویه ها و افزودنی ها
  • تشخیص و ارزیابی شیرین کننده ها و فرآورده های قنادی
  • بررسی و ارزیابی فرآینده تهیه مواد غذایی
  • بررسی و ارزیابی الگوهای مصرف و مکمل های غذایی
صلاحیت های کارشناس
تشخیص و ارزیابی فرآورده های گوشتی
  • شماره عضویت : 4701640001
  • تاریخ شروع کارشناسی : 86/10/12
  • مدرک تحصیلی : کارشناس علوم تغذیه
  • موبایل : 09155619816
  • پست الکترونیک : mahmoodbehtarin@ymail.com
  • حوزه فعالیت : خراسان جنوبی

محمود بهترین

صلاحیت های کارشناس
تشخیص و ارزیابی فرآورده های گوشتی
  • شماره عضویت : 4702640002
  • تاریخ شروع کارشناسی : 94/03/23
  • مدرک تحصیلی : دکترای علوم صنایع غذایی
  • موبایل : 09151007300
  • پست الکترونیک : Bhassani1360@yahoo.com
  • حوزه فعالیت : منطقه دو(فردوس،قاین،سرایان و درمیان)

بهرام حسنی